Wie weet meer over autobrand op de Nolensweg in Dordrecht?

Wie weet meer over autobrand op de Nolensweg in Dordrecht?

Geplaatst op 11 maart 2022, om 10:33 uur

Dordrecht – In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 maart ging rond 03.30 uur een auto op de Nolensweg in vlammen op. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten of iets hebben gezien.

Toen agenten bij de autobrand aankwamen, was de brandweer al bezig met het blussen van het voertuig. Vandaag doet de forensische opsporing onderzoek naar de oorzaak van de brand en worden sporen veiliggesteld. De politie sluit vooralsnog geen scenario’s uit, maar houdt rekening met brandstichting. Niemand is aangehouden.

Vragen
We komen graag in contact met u als u informatie voor ons heeft. U kunt dan bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier.