UPDATE: persbericht verkeersongeval Uitgeest

UPDATE: persbericht verkeersongeval Uitgeest

Geplaatst op 11 maart 2022, om 13:42 uur

Castricum – UPDATE persbericht 11 maart 2022

Uit het politie-onderzoek is gebleken dat de 20-jarige bestuurder niet verkeerde onder invloed van alcohol of andere stoffen die de rijvaardigheid beïnvloeden.

 

Eerder werd onderstaand persbericht gepubliceerd over deze aanrijding:

Vier gewonden na frontale aanrijding

Omstreeks 19.30 uur kreeg de politie de melding binnen. Twee personenauto’s waren frontaal met elkaar in botsing gekomen. Een derde personenauto kon vermoedelijk niet meer ontwijken en klapte tegen de achterzijde van de personenauto voor hem. Toen agenten arriveerden bleek dat in één van drie personenauto’s een persoon bekneld zat. Na bevrijding door de brandweer werd de bestuurder overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is bij hem een bloedonderzoek afgenomen in verband met de verdenking van het rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Dit is standaard procedure. De inzittenden van de andere twee auto’s, een 24-jarige man uit Heemskerk en zijn passagier een 25-jarige vrouw uit Limmen en een 68-vrouw uit Heemstede, konden zelfstandig uit de personenauto’s komen en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De N203 is enkele uren afgesloten geweest voor onderzoek.

Getuigenoproep
De verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Voor het onderzoek is de politie nog op zoek naar meer getuigen. Heeft u iets gezien, of heeft u mogelijk beelden van een dashcam, bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem met 0800-7000. U kunt ook uw informatie of beelden toesturen via onderstaand tipformulier.

2022024122