Identiteit overleden man bekend

Identiteit overleden man bekend

Geplaatst op 10 maart 2022, om 11:05 uur

Kerkrade – Woensdagochtend werd in het Hambos het lichaam van een overleden man aangetroffen. Er zijn nieuwe stappen gezet in het onderzoek. Zo is de identiteit van de man inmiddels achterhaald. Daarnaast wijzen de aanwijzingen erop dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Er is komen vast te staan dat de aangetroffen persoon een 38-jarige man uit Kerkrade is. Zijn familie en nabestaanden zijn woensdagavond in kennis gesteld. Zij krijgen de mogelijkheid aangeboden om gebruik te maken van slachtofferhulp.

Inmiddels kan gesteld worden dat de man door geweld om het leven is gekomen. Het onderzoek gaat onverminderd door en ook de oproep richting mogelijke getuigen blijft van kracht. Lees daarover hier meer. De getuigenverhoren gaan vandaag daarmee onverminderd door.  Daarnaast wordt er vandaag ook vervolg gegeven aan het woensdag ingezette buurtonderzoek en wordt vandaag sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht.

Op dit moment wordt er geen aanvullende informatie vrijgegeven.