Dodelijk ongeval Diependaalselaan Hilversum

Dodelijk ongeval Diependaalselaan Hilversum

Geplaatst op 10 maart 2022, om 11:37 uur

Hilversum – Woensdagavond 9 maart 2022 rond 20.00 uur vond er een aanrijding plaats op de Diependaalselaan in Hilversum waarbij een 63-jarige fietser om het leven is gekomen. De man stak de Diependaalselaan over ter hoogte van de Asterstraat voor de Bosdrift en is toen geschept door een bestelbus. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse waaronder de traumahelicopter. Het slachtoffer werd gereanimeerd en vervoerd naar het ziekenhuis. Hier is hij aan zijn verwondingen overleden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit noodlottige ongeval. Daarom zoeken wij naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Reed of liep jij woensdagavond rond 20.00 uur op de Diependaalselaan en/of de Asterstraat of de Bosdrift? En heb jij iets gezien? Heb jij eventueel dashcam beelden? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.