Bureau Arnhem komend jaar op tv bij RTL 4

Bureau Arnhem komend jaar op tv bij RTL 4

Geplaatst op 9 maart 2022, om 18:21 uur

Arnhem – Na de succesvolle seizoenen van Bureau Burgwallen, Bureau 040 en Bureau Hofstad is het nu de beurt aan Bureau Arnhem. Komend jaar is de negendelige serie over het werk van Arnhemse agenten te zien op RTL 4. Verschillende ‘politieduo’s’ van de basisteams Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid worden ruim een half jaar gevolgd door presentator en programmamaker Ewout Genemans en zijn cameraman Julian Bakkum.

Foto: RTL

Ruim een half jaar gaat Genemans samen met zijn cameraman verschillende diensten mee met de agenten. De serie laat een afspiegeling zien van het werk in de noodhulp, maar ook de persoon achter het uniform en de dilemma’s die zij tegenkomen. In negen afleveringen zal het werk in de Gelderse hoofdstad en omgeving te zien zijn. Alle facetten van het politiewerk kunnen voorbij komen want het politiewerk is immers onvoorspelbaar. De eerste opnames lopen van medio maart tot na de zomer. De uitzendingen staan voor dit jaar gepland.

Arnhem is een stad met vele gezichten. Met een stadse dynamiek, een bruisend uitgaansleven, een sfeervol winkelgebied en vele, diverse wijken. De stad is verdeeld in twee politieteams: Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Het politiewerk in de stad is onder andere gericht op het horecagebied in het centrum en op een groot aantal evenementen zoals voetbalwedstrijden en Koningsnacht. Daarnaast krijgen woninginbraken, overvallen, straatroven en (drugs)overlast ook veel aandacht.

Trots op Bureau Arnhem

Naomi Hoekstra, districtchef Gelderland- Midden: “Wat zijn we trots dat we voor het vierde seizoen Ewout en Julian mogen verwelkomen in het Arnhemse. We kijken uit naar een bijzondere en mooie samenwerking om het vierde seizoen net zo te laten slagen als de voorgaande seizoenen van de serie. Ons werk is op veel vlakken divers, spannend en uitdagend. Onze collega’s moeten vaak in een zeer korte tijd veel beslissingen nemen. Dit vraagt niet alleen expertise van hun kant, maar dit vraagt ook doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheid. Onze collega’s staan te poppelen om Ewout en Julian welkom te heten en hen het werk in Arnhem en omgeving te laten zien.”

Benieuwd naar de deelnemers van Bureau Arnhem?
Wil jij weten welke agenten dit seizoen mee gaan doen? Volg dan de onderstaande accounts. De komende periode presenteren we op onze social media kanalen de deelnemende koppels.

Instagram: @politie_oostnederland

Facebook: Politie Gelderland & Overijssel

YouTube: Politie Gelderland & Overijssel

Twitter: @POL_Gelderland

LinkedIn: Politie Oost-Nederland