Man opgepakt voor duwen vrouw van balkon

Man opgepakt voor duwen vrouw van balkon

Geplaatst op 8 maart 2022, om 08:16 uur

Poeldijk – Een 24-jarige vrouw raakte zaterdag 5 maart gewond nadat zij vermoedelijk van het balkon op de eerste verdieping werd geduwd. Dit gebeurde bij haar woning aan de Irenestraat in Poeldijk. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord van dit incident.

Rond 18:00 uur ontving de meldkamer een telefoontje dat er een vrouw van het balkon geduwd was bij een woning aan de Irenestraat in Poeldijk. Daar aangekomen troffen agenten een vrouw aan die gewond was aan haar benen. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Enige tijd later kon een verdachte worden aangehouden voor dit incident: een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie gaat uit van een conflict in de relationele sfeer.