Politie zoekt getuigen geweldsincident discotheek

Politie zoekt getuigen geweldsincident discotheek

Geplaatst op 6 maart 2022, om 14:26 uur

Hilversum – De politie zoekt getuigen van een geweldsincident zaterdag 5 maart in een discotheek aan de Groest in Hilversum waarbij een 26-jarige man uit Hilversum en een 28-jarige man gewond raakte. Beide slachtoffers zijn aangehouden. De politie zoekt getuigen van het incident.

Omstreeks 03.50 uur kreeg de politie melding van een geweldsincident in de horecagelegenheid aan de Groest. Ter plaatse bleek dat een van de aanwezigen (26 jaar) vermoedelijk was gestoken met een scherp voorwerp en daarbij gewond raakte aan zijn hoofd. In het centrum van Hilversum hield de politie beide personen aan op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt het incident en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over het incident? Bel dan met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.