Man overleden na verkeersongeval

Man overleden na verkeersongeval

Geplaatst op 5 maart 2022, om 08:33 uur

Standdaarbuiten – Een 29-jarige man uit Hoogvliet (Rotterdam) is vrijdag 4 maart 2022 aan het einde van de middag overleden na een verkeersongeval op de A17 ter hoogte van Standdaarbuiten. Hij reed met zijn auto achterop een vrachtwagencombinatie. Hulpdiensten, waaronder de traumaheli, waren snel ter plaatse, maar hun inzet mocht niet meer baten, de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond.

Om er voor te zorgen dat de traumahelikopter in de buurt van het ongeluk kon landen, dat de hulpdiensten hun werk konden doen en om uitgebreid sporenonderzoek te kunnen doen om de precieze toedracht van de aanrijding te kunnen achterhalen, is de A17 in de richting van Dordrecht volledig afgesloten geweest. De weg was tot in de loop van de avond afgesloten. 
Het politieonderzoek naar de precieze toedracht loopt nog.