Gewapende overval op supermarkt Pearl Buck erf

Gewapende overval op supermarkt Pearl Buck erf

Geplaatst op 2 maart 2022, om 19:40 uur

Dordrecht – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een overval op een supermarkt op de Pearl Buck erf in Dordrecht. De verdachte is op de vlucht geslagen.

Woensdagavond 2 maart omstreeks kwart voor acht werden medewerkers van de supermarkt opgeschrikt door een man die de winkel binnenkwam met een mes in zijn handen. Hij eiste dat dat de medewerkers geld in het plastic tasje deden die hij bij zich had. Nadat de verdachte buit had gemaakt, is hij er vandoor gegaan. De slachtoffers zijn natuurlijk enorm geschrokken, maar gelukkig niet gewond geraakt.

 

Getuigen gezocht

 

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident. Heeft u iets opvallends gezien in de omgeving rond dat tijdstip of heeft u andere informatie dat de politie verder kan helpen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.