Politie onderzoekt mishandeling Den Bosch

Politie onderzoekt mishandeling Den Bosch

Geplaatst op 1 maart 2022, om 13:00 uur

Den Bosch – Maandagavond, rond 22.45, kregen we de melding binnen van een mishandeling in het centrum van Den Bosch. Collega’s kwamen aan in het centrum en troffen daar, in de buurt van de Pensmarkt, een gewonde 18 jarige man aan. Het slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Collega’s konden vrij direct een verdachte aanhouden. Deze verdachte wordt binnenkort verhoord. We zijn bezig met onderzoek om te achterhalen wat zich daar precies heeft afgespeeld.

Getuigen gezocht
We komen graag in contact met mensen die getuige waren van dit incident en die meer kunnen vertellen over de toedracht en over de betrokkenen. We zijn te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.