Vrouw in portiek woning overvallen

Vrouw in portiek woning overvallen

Geplaatst op 27 februari 2022, om 09:06 uur

Roosendaal – De recherche doet onderzoek naar een woningoverval aan de Eikenlaan. Een vrouw werd daar in het portiek van haar woning bedreigd door een man en vrouw met een vuurwapen.

Dat gebeurde op zaterdag 26 februari tussen 0.00 uur en 2.00 uur. De vrouw, die een bruine leren jas droeg en een roze lange pruik op had, kwam terug van een avondje carnaval vieren toen ze vlak voor haar woning door het tweetal naar binnen werd gedwongen. Ze moest, onder bedreiging van een vuurwapen, kostbaarheden af te geven waarna de overvallers weer verdwenen, de vrouw geschrokken achterlatend.

Signalement
Van de twee daders is het volgende signalement bekend. De man was rond de 40 jaar oud, had een slank postuur, droeg een grijs vest en had kort gemillimeterd haar. Hij sprak gebrekkig Engels. De vrouw was, ongeveer 1.70 meter lang, blond haar dat ze in een staartje droeg, droeg een wit fleece huispak, sprak Nederlands.

Getuigen
De recherche doet onderzoek naar deze zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 februari in de Eikenlaan of omgeving iets verdachts gezien? Of heeft u camerabeelden die mogelijk bruikbaar zijn? Met name als u in de Eikenlaan, Burgerhoutsestraat of Raadhuisstraat woont kunt u mogelijk beelden hebben die interessant zijn. Neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.