Bekeurde man probeert weg te komen van politieagent

Geplaatst op 26 februari 2022 10:04 uur | Laatst bijgewerkt op 26 februari 2022 10:04

Tholen – Een politieagent heeft zaterdag 26 februari rond 4.00 uur een 21-jarige man uit Tholen aangehouden. De man ging nadat hij een bekeuring kreeg zo te keer dat hij werd aangehouden.

Tekst loopt door onder de advertentie

De verdachte werd op de Tholenseweg staande gehouden terwijl hij op een fiets reed. De agent had een vermoeden dat de fiets mogelijke gestolen zou zijn. Bovendien reed de man zonder fietsverlichting. De verdachte bleek niet in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Uiteindelijk kreeg de man een bekeuring voor het fietsen zonder licht. De man probeerde daarop weg te fietsen. Hij werd vast gepakt door de agent en ontstond een worsteling. Uiteindelijk wist de diender de verdachte tegen de grond te werken en kon de man worden aangehouden. Andere agenten kwamen ook ter plaatste, namen de verdachte over van de agenten en brachten hem over naar het politiebureau. De man is daar ingesloten.