Politie zoekt getuige van ernstige mishandeling in Etten-Leur

Politie zoekt getuige van ernstige mishandeling in Etten-Leur

Geplaatst op 25 februari 2022, om 10:02 uur

Etten-Leur – De politie is dringend op zoek naar een man die getuige was van een ernstige mishandeling die op zaterdag 19 februari 2022 rond 18.00 uur plaatsvond op de kruising Markt met de Rochussenstraat. Op die dag werd een automobilist tijdens een verkeersruzie door drie personen mishandeld en raakte hierbij ernstig gewond. Een nog onbekende getuige probeerde de boel te sussen. De politie komt vanwege het onderzoek graag met diegene in contact.

Tussen beide partijen ontstond er irritatie vanwege een voorrangskwestie. De 48-jarige automobilist, het latere slachtoffer, zette zijn auto ter hoogte van een pizzeria aan de kant en vroeg aan de andere automobilist wat er precies aan de hand was. Hierop stapte de andere bestuurder met nog twee bijrijders uit. Er werd geduwd en getrokken, waardoor de 48-jarige man op de grond viel. Eenmaal op de grond schopte de andere bestuurder de man in het gezicht. Hij raakte hierdoor tijdelijk buiten bewustzijn. Toen het slachtoffer later kans zag om op te staan en weg te rijden, werd er ook nog tegen zijn auto getrapt. In het ziekenhuis bleek de man een gebroken oogkas te hebben opgelopen. De drie mannen wisten te ontkomen in hun donkergrijze Golf 7, type GTE.

Wie is deze specifieke getuige?

Het slachtoffer vertelde dat er een man tussen beide partijen kwam om de boel te sussen. Deze getuige is tot op heden onbekend gebleven. Toch willen we hem graag vragen om vanwege het onderzoek contact op te nemen met de politie. Uiteraard komt de politie ook graag met anderen in contact die meer kunnen vertellen over dit incident. Bent u de getuige die we zoeken of heeft u meer informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem? Dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

 

Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022048611.