Zaterdagochtend geen treinverkeer door grote stormschades

Zaterdagochtend geen treinverkeer door grote stormschades

Geplaatst op 18 februari 2022, om 22:16 uur

GELDERLAND – Vanwege de zware storm Eunice reden er vrijdagmiddag en avond niet of nauwelijks treinen. De NS meldt dat er door grote schade zaterdagochtend ook geen treinen rijden.

Door de storm die vrijdag over het land trok zijn er op veel plekke stormschades ontstaan. Ook zijn er veel schades op en rondom het spoor. ProRail is begonnen met controles van het spoor. Door de aanhoudende harde wind is dit niet overal mogelijk. Hierdoor kunnen er volgens de NS ook zaterdagochtend nog geen treinen rijden.

Het is nog onbekend wanneer de treinen weer volledig kunnen worden ingezet. De NS geeft aan dat er rekening moet worden gehouden dat het tot de middag kan duren. Zij adviseren om uw reis voor vertrek te plannen.

Foto: Persbureau Heitink