Twee mannen gearresteerd voor drugshandel

Twee mannen gearresteerd voor drugshandel

Geplaatst op 18 februari 2022, om 11:37 uur

Terneuzen – De politie hield woensdag 16 en donderdag 17 februari in de gemeente Terneuzen twee mannen aan. In een woning werden diverse soorten drugs gevonden. De bewoner zit nog vast.

De politie ontving woensdag een anonieme tip dat een man met speed in zijn auto onderweg was. Agenten zagen de auto woensdagavond rond 21.00 uur rijden. De auto en de 37-jarige bestuurder uit Sas van Gent werden op de Tramstraat in Hoek gecontroleerd. De politie vond een kleine hoeveelheid cocaïne en ketamine. Deze werden in beslag genomen. De man werd meegenomen naar een politiecellencomplex. Donderdagmorgen werd hij verhoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Huiszoeking

Daarmee was het politieonderzoek nog niet afgerond. Agenten hadden het vermoeden dat de drugs in een woning aan de Vondelstraat in Terneuzen was afgeleverd. Donderdagmiddag werden bij een huiszoeking diverse soorten drugs gevonden, onder andere bijna honderd gram speed, honderd gram hennep, tachtig XTC-pillen en bijna tachtig gram hasj. Ook werden een boksbeugel, een taser, munitie en ruim zevenhonderd euro in beslag genomen. Tevens wordt onderzoek gedaan naar drie scooters, die mogelijk zijn gestolen. De bewoner werd rond 16.00 uur op de Mr. F.J. Haarmanweg gearresteerd. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt vrijdag verhoord.

Meld drugsoverlast, desnoods anoniem

Bij de bestrijding van drugsoverlast, in welke vorm dan ook, is uw melding van groot belang. Voor overlast in Zeeuws-Vlaanderen kunt u de drugsoverlastlijn bellen via het gratis (en eventueel anonieme) telefoonnummer 0800-0225085. U kunt voor het melden van niet spoedeisende drugsoverlast ook gebruik maken van onderstaand formulier. Bent u van mening dat direct politieoptreden vereist is, bel dan 0900 – 8844. U kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen: 0800-7000.