Verdachte woningoverval Servatiusstraat aangehouden

Verdachte woningoverval Servatiusstraat aangehouden

Geplaatst op 17 februari 2022, om 12:29 uur

Brunssum – De politie heeft vanochtend in Panningen een jongeman aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn bij een woningoverval aan de Servatiusstraat in Brunssum. De verdachte van 17 jaar uit Panningen werd herkend op de bewakingsbeelden die in december door de politie verspreid zijn.

De overval vond op 27 oktober jl. plaats. Drie mannen drongen de woning destijds binnen en bedreigden de bejaarde bewoonster en haar partner met een wapen. Onder dwang vertelde het slachtoffer waar geld te vinden was en met een buit ging het drietal er daarna vandoor.

Met deze aanhouding is het onderzoek nog niet afgerond. De politie is nog op zoek naar de andere twee verdachten.

De verdachte van 17 jaar wordt vrijdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.