Agent lekt op Snapchat: ‘Lil’ Kleine huilt en wilt niets eten’

Agent lekt op Snapchat: ‘Lil’ Kleine huilt en wilt niets eten’

Geplaatst op 16 februari 2022, om 18:00 uur

Champagne, oesters en kaviaar: voor Lil’ Kleine zijn het de normaalste dingen. Maar in de gevangenis krijg je gewoon wat de pot schaft, iets wat de rapper niet gewend is. Volgens een agent vindt Lil’ Kleine het gevangenis eten zó vies dat hij niets wil eten.

Huilen en niets willen eten
,,Hij zit vast waar ik werk”, zegt een agent in een Snapchat-gesprek dat wordt gedeeld door showbizzkanaal RealityFbi in Instagram Stories. De agent zegt dat Lil’ Kleine moet huilen en dat hij niets wil eten. ,,Hij zegt dat hij spijt heeft en ik denk dat hij niet wil eten omdat hij ander eten gewend is.”

Huisverbod
Rapper Lil’ Kleine zou een tijdelijk huisverbod hebben gekregen dat is opgelegd door Veilig Thuis. Dat zegt Yvonne Coldewijer, de influencer die vorige week het verhaal rond de mishandeling door Lil’ Kleine naar buiten bracht.

Naast het huisverbod zou aan Jorik Scholten, de echte naam van Lil’ Kleine, en Jaimie Vaes verplichte therapie zijn opgelegd door de Officier van Justitie. Dit is een maatregel die kan worden opgelegd in een crisissituatie waarbij een verdachte een onveilige situatie vormt voor iemand anders.