Opsporing Verzocht: heftige overal op echtpaar uit Nuland

Opsporing Verzocht: heftige overal op echtpaar uit Nuland

Geplaatst op 15 februari 2022, om 10:07 uur

Nederland – In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 15 februari is er onder meer aandacht voor de gewelddadige overval op een echtpaar in hun woning in het Noord-Brabantse Nuland.

Aan de Sikkel in Nuland wordt in de nacht van 17 op 18 januari een echtpaar op brute wijze overvallen. Als de daders de woning binnendringen, gebruiken zij veel geweld. De mannelijke bewoner krijgt een klap op zijn hoofd, later blijkt dat hij hierdoor een schedelfractuur heeft opgelopen. De vrouw des huizes krijgt een pistool tegen haar hoofd. Ook krijgen beide bewoners een bijtende vloeistof in het gezicht gespoten.

De daders zijn herkenbaar in beeld gebracht door beveiligingscamera’s, maar tot op heden heeft de politie nog niemand kunnen aanhouden. Tijdens de aflevering van Opsporing Verzocht zal daarom aan het publiek worden gevraagd of zij de overvallers herkennen.

Naast deze zaak komen ook de volgende zaken aan bod in de uitzending:

Natuurlijk wordt er ook een terugkoppeling gegeven van de resultaten uit de vorige aflevering.

Uitzending gemist?

Opsporing Verzocht is dinsdag 15 februari te van 20.30 tot 21.00 te zien op NPO 1. Woensdag 16 februari is de herhaling van het programma te zien om 13.20 te zien op NPO 1.