Politie haalt 16-jarige bestuurder van Porsche van de weg

Politie haalt 16-jarige bestuurder van Porsche van de weg

Geplaatst op 28 januari 2022, om 16:44 uur

Utrecht – De Utrechtse Politie heeft gisteravond een 16 jarige bestuurder van een Porsche van de weg geplukt omdat de jongen te hard reed.

De Politie heeft metingen gedaan op de Einsteindreef en kwam op een maximumsnelheid van 92 kilometer per uur te hard uit waar 50 is toegestaan. Toen de Politie de jongen een stop teken gaf negeerde de jongen dit stopteken, schrijft RTV Utrecht.

De jongen zette even later de auto stil midden op de rijbaan waarna hij snel naar de achterbank kroop. De agenten hadden de jongen door en gaven de tiener drie boetes voor de overtredingen die hij gemaakt had.

In de auto zaten nog drie andere personen. De enige volwassene in de auto had de sportwagen gehuurd.