Man aangehouden na melding schietpartij

Man aangehouden na melding schietpartij

Geplaatst op 25 januari 2022, om 15:07 uur

TILBURG – De Politie heeft zondagavond 23 januari een 37-jarige Tilburger aangehouden na een melding van een schietende man. Bij de man werd een mes en een voorwerp wat op een vuurwapen leek aangetroffen.

De Politie ontving even na 21.00 uur de verontrustende melding. De melder vertelde dat er in de Sibeliusstraat een man zou lopen die met een wapen aan het schieten was. Meerdere agenten zijn ter plaatsen gegaan naar de locatie van het incident. Daar troffen zij, op aanwijzing van omwonenden een man aan in de bosjes.

De Politie heeft met getrokken vuurwapen de man aangehouden waarna hij naar het Politiebureau is gebracht. Hij zit vast voor verder onderzoek. Het is niet bekend wat de man daar deed. Na onderzoek bleek het om een airsoftwapen te gaan.