VIDEO: Bestuurder overleden na ernstig eenzijdig ongeval

VIDEO: Bestuurder overleden na ernstig eenzijdig ongeval

Geplaatst op 7 juli 2024, om 10:52 uur

ZWOLLE – Zondagmorgen is op de A28 bij de afrit Zwolle-Noord een auto van de weg geraakt en over de kop geslagen. Hierbij is de bestuurder om het leven gekomen en een tweede inzittende zwaargewond geraakt, maar deze kon zelf uit het wrak klimmen.

Het dodelijke slachtoffer werd door de klap uit de auto geslingerd. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet baten. De zwaargewonde inzittende is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter bleek niet nodig en keerde onverrichter zake terug.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk. Voor zover bekend waren er geen andere voertuigen bij betrokken. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek. De afrit ligt vol brokstukken en blijft voorlopig afgesloten.

Foto’s: Persbureau Heitink