Jongeman (23) overleden na schietincident; geen sprake van misdrijf, vrouw vrijgelaten

Jongeman (23) overleden na schietincident; geen sprake van misdrijf, vrouw vrijgelaten

Geplaatst op 12 december 2023, om 09:27 uur

OSS – Een 23-jarige man overleed na een schietincident in een appartement in Oss op zaterdagavond.

Na onderzoek heeft de politie geconcludeerd dat zijn dood niet het gevolg was van een misdrijf. De 31-jarige vrouw, die eerder was vastgehouden in verband met het incident, is vrijgelaten. In het appartement aan de Hertewissel vond het schietincident plaats, waarbij het lichaam van de man werd aangetroffen. Twee vrouwen, van 31 en 36 jaar oud, werden kort daarna gearresteerd op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij zijn dood. De 36-jarige vrouw is een dag later vrijgelaten, en de 31-jarige vrouw is inmiddels niet langer als verdachte aangemerkt.

Volgens de politie was er geen andere betrokkenheid bij het schietincident.

Foto’s: Gabor Heeres