Inhaalpoging op provinciale weg eindigt in frontale botsing

Inhaalpoging op provinciale weg eindigt in frontale botsing

Geplaatst op 11 oktober 2023, om 16:22 uur

ZEVENBERGSCHEN – Op woensdagmiddag vond er een ernstig verkeersongeval plaats op De Langeweg bij Zevenbergschen Hoek. Een automobilist was betrokken bij een botsing met een bedrijfswagen ter hoogte van het tankstation, wat heeft geleid tot de afsluiting van de provinciale weg N285.

De bestuurder kon zonder ernstig letsel uit zijn voertuig stappen, maar werd wel door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd, ook een ander slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De auto heeft aanzienlijke schade, vooral aan de bestuurderszijde, ook ligt er veel rommel op de weg als gevolg van het ongeval, wat opgeruimd moet worden. Tijdens de botsing werd de airbag van de auto geactiveerd.

Hulpdiensten zijn snel ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen, en de politie heeft direct een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Weggebruikers worden geadviseerd om het gebied te vermijden en om te rijden via alternatieve routes, omdat De Langeweg momenteel niet toegankelijk is voor verkeer. De politie heeft de Tesla in beslag genomen.

Foto’s: Tom van der Put