Vrachtwagen verliest 1000 kilo betonblokken, twee rijstroken afgesloten

Vrachtwagen verliest 1000 kilo betonblokken, twee rijstroken afgesloten

Geplaatst op 24 augustus 2023, om 17:29 uur

ZONZEEL – Op de A16 bij knooppunt Zonzeel in de richting van Breda heeft een vrachtwagen donderdagmiddag meerdere betonblokken verloren. Deze blokken wegen elk 1000 kilo en liggen verspreid over het wegdek. Rijkswaterstaat Verkeersinformatie meldt dat er momenteel sprake is van ruim een uur vertraging. Volgens de politie is het beter om vanavond om te rijden, omdat de weg “ernstig en langdurig gestremd” is.

De exacte heropening van de weg is nog onduidelijk. De politie onderzoekt hoe de vrachtwagen de betonblokken heeft kunnen verliezen. Op dit moment zijn er twee rijstroken afgesloten in de richting van Breda.

Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie op X en Tom van der Put