Drie jongemannen overleven crash: auto belandt in de bossen

Drie jongemannen overleven crash: auto belandt in de bossen

Geplaatst op 8 augustus 2023, om 09:14 uur

OSS – Drie jonge mannen zijn dinsdagochtend ongedeerd gebleven nadat hun auto van de weg raakte en enkele meters verderop in de bossen belandde na een aanrijding op de A59 ter hoogte van knooppunt Paalgraven.

De aanrijding vond plaats tussen de auto en de voorligger, waarbij de schade aan de eerste auto betrekkelijk gering leek. Desondanks raakte de jonge bestuurder vervolgens de controle over het voertuig kwijt. De auto verliet de weg, doorkruiste een sloot en kwam zo’n twintig meter verderop in het bos op zijn zijkant terecht. Tijdens de koers werden enkele bomen geraakt en braken af, zoals te zien is op de foto’s waar het wrak grotendeels tussen de takken verscholen ligt.

Ter voorzorg werden de mannen wel door een ambulance meegenomen, maar naar verwachting zullen ze snel weer naar huis mogen. De brandweer heeft de gebroken bomen in stukken gezaagd om het wrak te kunnen verwijderen.

Foto’s Gabor Heeres/Persbureau Heitink