Dramatische gebeurtenis: Moeder van twee jonge kinderen om het leven gebracht

Dramatische gebeurtenis: Moeder van twee jonge kinderen om het leven gebracht

Geplaatst op 14 juli 2023, om 16:53 uur

KAATSHEUVEL – Een vrouw is vrijdagmiddag om het leven gebracht in Venakker, Kaatsheuvel.

De vrouw werd gevonden in de achtertuin, de hulpdiensten hebben een poging gedaan haar te reanimeren, maar dit mocht niet baten. Een traumahelikopter die ter plaatse was, kon niets meer doen. De buurtbewoners hebben zich ontfermd over de kinderen van 1 en 3 jaar oud, die vervolgens met hun oma en de GGD zijn meegenomen. De politie heeft de kleding van de kinderen, die onder het bloed zat, in beslag genomen in een zak. Momenteel is een onderzoeksteam bestaande uit 6 recherchebusjes ter plaatse bezig met het onderzoek.

De verdachte man is geboeid met een grote zak om zijn handen meegenomen door de politie.

Foto’s: Persbureau Midden Brabant

facebook