VIDEO: Fatbiker zit vastgeklemd in auto voorraam na ernstig ongeval

VIDEO: Fatbiker zit vastgeklemd in auto voorraam na ernstig ongeval

Geplaatst op 2 juli 2023, om 20:51 uur

AMSTERDAM – Bij een aanrijding op de Haarlemmerweg in Nieuw-West in Amsterdam is een man op een fatbike door de voorruit van een auto geklapt. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval vond vanavond kort voor 19.00 uur plaats bij een oversteekpunt op de Haarlemmerweg, ter hoogte van de Burgemeester Eliasstraat. De fatbiker, die vanaf de Seineweg de Haarlemmerweg wilde oversteken, werd aangereden door een automobilist en belandde op de voorruit van de personenauto.

Volgens een woordvoerder van de politie zat de man vastgeklemd in de voorruit van de auto en werd zijn beschadigde fatbike op een flinke afstand gevonden. De brandweer heeft moeten assisteren bij het bevrijden van de man uit de voorruit, waarna hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie verricht onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Na het incident werd de weg in de richting van Halfweg afgesloten.

Foto’s: Mizzle Media

facebook