61-jarige bestuurder auto dood door aanrijding met vrachtwagen

61-jarige bestuurder auto dood door aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 5 mei 2023, om 16:21 uur

BREDA De bestuurder die vrijdag overleed na een aanrijding met een vrachtwagen op de A16 ter hoogte van Breda, is een 61-jarige man uit België.

Het ongeluk vond rond 15:15 uur plaats in de richting van Rotterdam. De automobilist botste door onbekende oorzaak achterop een lege oplegger van een vrachtwagen. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en verleende eerste hulp. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

De chauffeur van de vrachtwagen werd meegenomen naar het politiebureau voor een verklaring en nazorg, meldt de politie. De chauffeur is geen verdachte in de zaak. Het politieonderzoek is daarmee ook afgerond.

Foto’s: Tom van der Put