Viskraam ontploft op weekmarkt: grote ravage op de markt

Viskraam ontploft op weekmarkt: grote ravage op de markt

Geplaatst op 2 maart 2023, om 16:49 uur

ZUNDERT – Op de weekmarkt op het Nassauplein in Zundert is donderdagmiddag een viskraam uitgebrand na een ontploffing. Na de brand liggen brokstukken verspreid over de markt en op verschillende auto’s. Van de kraam is niets meer over.

De eerste melding werd rond 12:40 uur gedaan bij 112. Ter plekke bleek er een ontploffing te hebben plaatsgevonden in een viskraam. De kraam brandde vervolgens volledig uit. Volgens de politie die aanwezig was, is er waarschijnlijk brand ontstaan in de afzuiging van de kraam. Daarna zou er een ontploffing zijn geweest. Aanvankelijk meldde de politie dat er een gasfles was ontploft, maar die theorie lijkt nu niet te kloppen. De politie en de brandweer verrichten onderzoek om zekerheid te krijgen over de oorzaak van de brand.

Van de kraam is inmiddels niets meer over behalve brokstukken, welke verspreid liggen op de markt. De situatie trekt veel bekijks van nieuwsgierige mensen.

foto’s: Tom van der Put

facebook