Fikse brand bij stadion Roda J.C.

Fikse brand bij stadion Roda J.C.

Geplaatst op 31 juli 2022, om 16:59 uur

KERKRADE – Zondagmiddag heeft er korte tijd een brand gewoed bij het stadion van Roda J.C. De brandweer was grootschalig uitgerukt om de brand te bestrijden.

De brandweer werd rond 16.40 uur gealarmeerd voor een dakbrand bij het Stadion van Roda J.C. Ter plaatsen bleek het te gaan om een dak van een bijgebouw van het station. Volgens Korpsmuziek.nl zou het gaan om een brand op de vijfde etage van het hotel achter de tribune.

De brand is inmiddels uit en de rookontwikkeling is gestopt. Het publiek mag ook weer naar binnen. Alleen de tribune die grenst aan het hotel waar de brand woedde, wordt vrijgehouden. De mensen die daar zaten, kunnen elders in het stadion plaatsnemen.

In het stadion was het Wereld Muziek Concours gaande waarbij verschillende muziekkorpsen strijden om de beste prijs.

Foto’s: Ingestuurd & Korpsmuziek